БРИТАНСКА МЕТЕОРОЛОШКА СЛУЖБА: Наредна 2016. година биће најтоплија у историји

БРИТАНСКА МЕТЕОРОЛОШКА СЛУЖБА: Наредна 2016. година биће најтоплија у историји

Сљедећа, 2016. година биће најтоплија у историји – предвиђа Британска метеоролошка служба. Према...