ОДГОВОР ТЕХЕРАНА: Иран стопира издавање виза Американцима

ОДГОВОР ТЕХЕРАНА: Иран стопира издавање виза Американцима

Иран ће престати да издаје визе Американцима као одговор на указ председника САД...

АМЕРИКАНЦИ ДА НАПУСТЕ „МЕНТАЛИТЕТ САНКЦИЈА“: Техерану не треба дозвола за ракетни програм

АМЕРИКАНЦИ ДА НАПУСТЕ „МЕНТАЛИТЕТ САНКЦИЈА“: Техерану не треба дозвола за ракетни програм

Техеран ће наставити да развија свој ракетни програм пошто му није потребна „ничија...