НОЋНИ ВУКОВИ КРЕЋУ: Путевима победе на Берлин

НОЋНИ ВУКОВИ КРЕЋУ: Путевима победе на Берлин

У Москви данас стартује још једна мотоциклистичка акција „Путевима победе на Берлин“. „Ове...