ЏЕН ПСАКИ: Руси очекивано победили Трампа

ЏЕН ПСАКИ: Руси очекивано победили Трампа

Бивша представница Стејт департмента Џен Псаки је у чланку за Си-Ен-Ен написала да...

ЏЕН ПСАКИ: Руси одшлепали норвешко острво?!

ЏЕН ПСАКИ: Руси одшлепали норвешко острво?!

Није шала – могуће је одшлепати читаво острво. Тако барем верује портпаролка америчког...